Ľudia

Najčastejšie otázky o ukončení podpory miestností

Od marca 2015 už nie sú miestnosti vo Windows Phone podporované.

  • Ak používate Windows Phone 8 alebo 8.1 – budete stále vidieť svoje existujúce miestnosti a vo svojom telefóne budete môcť zobrazovať a používať fotoalbumy, kalendáre a poznámky svojich miestností. Nebudete však môcť vytvárať nové miestnosti ani meniť členov alebo povolenia v existujúcich miestnostiach. Budú sa vám zobrazovať staré chaty v miestnostiach, ale ani vy, ani iní členovia miestností nebudete môcť odosielať ani prijímať nové chatové správy.

    Ak aktualizujete na Windows 10 – miestnosti sa už nebudú zobrazovať v telefóne. K svojim fotoalbumom, kalendárom a poznámkam sa budete môcť dostať rôznymi spôsobmi – cez web alebo iné aplikácie v telefóne.

    Po aktualizácii na Windows 10 sa história chatu odstráni a nedostanete sa k nej ani v telefóne, ani na webe. Pred aktualizáciou telefónu si vytvorte kópiu všetkých informácii v histórii chatu, ktoré si chcete uchovať.

  • V telefóne:

    • Otvorte aplikáciu Kalendár a tam si môžete zobraziť všetky udalosti z kalendára zo svojich miestností v telefóne.
    • Ak chcete zobraziť svoje fotografie a videá, otvorte aplikáciu OneDrive. Fotografie a videá nájdete v priečinku s rovnakým názvom ako názov miestnosti.
    • Na zobrazenie poznámok z miestnosti otvorte aplikáciu OneNote. Svoje poznámky nájdete v poznámkovom bloku s rovnakým názvom ako názov miestnosti.

    Na webe:

    • Ak chcete zobraziť udalosti v kalendári, navštívte stránku calendar.live.com a prihláste sa s rovnakým kontom Microsoft, ktoré používate v telefóne.
    • Ak chcete zobraziť svoje fotografie a videá, navštívte stránku onedrive.live.com a prihláste sa s rovnakým kontom Microsoft, ktoré používate v telefóne. Fotografie a videá nájdete v priečinku s rovnakým názvom ako názov miestnosti.
    • Ak chcete zobraziť poznámky z miestnosti, navštívte stránku onedrive.live.com a prihláste sa s rovnakým kontom Microsoft, ktoré používate v telefóne. Svoje poznámky nájdete v poznámkovom bloku s rovnakým názvom ako názov miestnosti.
  • Po aktualizácii už nebudete môcť zobrazovať históriu chatu ani v telefóne, ani na webe. Pred aktualizáciou si vytvorte kópiu všetkých informácii, ktoré si chcete uchovať.

  • Nie. Skupiny budete môcť používať aj po ukončení podpory miestností.

Povedzte nám svoj názor