Persoane

Întrebări frecvente despre camere și grupuri

  • O cameră este o locație partajată pe telefon, care are propriile note, propriul calendar, propriul album de fotografii și propriul chat de grup. Persoanele pe care le invitați să intre în cameră primesc invitații prin mesaje text. De asemenea, puteți să intrați într-o cameră creată de altcineva pe telefonul său Windows Phone. Camera este configurată pe telefonul fiecărui membru, atunci când acceptă invitația. În acest fel, fiecare persoană din cameră poate vedea conținutul și poate face modificări în acest conținut.

    Un grup este limitat la telefonul și la contul dumneavoastră Microsoft, așadar nu trebuie să invitați persoane pentru a le adăuga. Puteți folosi un grup pentru a vedea actualizările de pe rețelele de socializare de la membri și le puteți trimite un mesaj text de grup, un mesaj e-mail sau un chat de grup.

  • Ceilalți membri din camerele pe care le creați sau în care intrați vor vedea numai mesajele de chat, elementele de calendar, fotografiile și notele pe care le partajați în cameră. Ei nu vor avea acces la mesajele, calendarele, fotografiile și notele personale. Pentru mai multe informații, consultați Angajamentul de respectare a confidențialității pentru Windows Phone 8,1

  • Atunci când configurați o cameră și invitați alte persoane în ea sau atunci când intrați în camera unei alte persoane, în mod automat deveniți prieteni Messenger cu ceilalți membri, astfel încât puteți vorbi pe chat cu aceste persoane în cameră. Dacă o altă persoană intră în cameră mai târziu, veți deveni prieten Messenger și cu acea persoană.

    Dacă ieșiți dintr-o cameră sau o ștergeți sau dacă ștergeți pe cineva dintr-o cameră pe care o dețineți, veți rămâne prieteni Messenger până când ștergeți persoana respectivă din lista de prieteni pe Messenger. Puteți face acest lucru eliminând contactul de pe telefon. Pentru mai multe informații, consultați Angajamentul de respectare a confidențialității pentru Windows Phone 8,1

  • Pentru a vedea actualizările de pe rețelele de socializare într-o cameră, accesați Membri și atingeți Noutăți. Dacă nu vedeți această opțiune, este posibil să nu fiți conectat cu niciunul dintre membrii camerei pe rețelele de socializare pe care le-ați configurat pe telefon.

    Dacă sunteți conectat cu alt membru din cameră pe o rețea de socializare configurată pe telefon, dar nu-i vedeți actualizările în cameră, este posibil să fie nevoie să legați cartea de vizită a prietenului pentru rețeaua de socializare la cartea de vizită folosită pentru a-l invita în cameră. Pentru aceasta, accesați Persoane dala Persoane > Contacte, atingeți contactul, apoi atingeți Conectați pictograma Conectați.

  • Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive diferite. Este posibil să fie o problemă temporară cu serviciul Camere sau să nu fiți conectat la internet. În acest caz, ar trebui să vă puteți asocia la cameră mai târziu sau atunci când aveți o conexiune de date mai bună. Dacă problema persistă, este posibil să existe o problemă cu contul dumneavoastră Microsoft. Conectați-vă pe account.live.com pentru a vedea dacă sunt probleme cu contul.

  • Aceasta poate fi o problemă temporară atunci când este sincronizată camera. În acest caz, dala trebuie să revină la normal după finalizarea sincronizării. Dacă problema persistă, ar putea fi din cauză că ați șters contactul de pe telefon sau l-ați șters din lista de prieteni pe Messenger. În acest caz, trebuie să invitați din nou acea persoană în cameră.

  • Puteți avea pe telefon cinci camere, iar fiecare cameră poate avea 10 membri. Nu există limită în privința numărului de grupuri pe care le puteți avea pe telefon, dar niciun grup nu poate avea mai mult de 25 de membri.

  • În Start butonul Start, atingeți Mesagerie dala Mesagerie. Puteți găsi mesajele text ale invitațiilor trimise deja în lista de conversații de mesagerie.

  • Nu. Invitațiile în cameră sunt trimise prin mesaj text, deci orice contact invitat trebuie să aibă listat un număr de telefon mobil.

  • Dacă trimiteți invitația de asociere la cameră unui contact care nu poate primi mesaje text, acesta nu va primi mesajul de invitație pe telefon. Cu toate acestea, îi puteți redirecționa invitația prin e-mail folosind acești pași:

    1. Trimiteți invitația de asociere la cameră către numărul de telefon mobil al contactului, folosind metoda obișnuită. (Pentru a afla cum să faceți acest lucru, consultați Utilizarea camerelor și a grupurilor.)

    2. În lista Aplicații, atingeți Mesagerie dala Mesagerie. În lista de conversații de Mesagerie, atingeți numele contactului.

    3. Atingeți continuu mesajul text „Am trimis către contact un link pentru asociere”, apoi atingeți Copiați.

    4. Lipiți acest text într-un mesaj e-mail, apoi trimiteți-l către adresa de e-mail a contactului. Atunci când contactul deschide linkul pe telefon, va vedea instrucțiunile pentru asocierea la cameră.

  • Dacă ștergeți o cameră, aceasta va fi ștearsă de pe toate telefoanele membrilor. Albumul de fotografii, notele și calendarul camerei vor fi șterse de pe telefoanele tuturor și de pe OneDrive (cunoscut anterior ca SkyDrive). (Membrii care au Windows Phone 8 vor vedea numai versiuni doar în citire ale conversațiilor chat anterioare în aplicațiile de mesagerie de pe telefonul lor.)

    Dacă ștergeți un membru din cameră, camera va fi ștearsă de pe telefonul său și persoana respectivă nu va mai avea acces la conținutul partajat. (Membrii care au Windows Phone 8 vor vedea numai versiuni doar în citire ale conversațiilor chat anterioare în aplicațiile de mesagerie de pe telefonul lor.)

  • Persoanele cu un telefon Windows Phone 7 sau iPhone pot să intre în cameră, dar experiența lor va fi un pic diferită. Ele vor putea configura și folosi calendarul partajat pe telefoanele lor, dar chatul de grup este disponibil numai pe Windows Phone 8 sau o versiune ulterioară (iar celelalte caracteristici funcționează cel mai bine pe Windows Phone 8 sau o versiune ulterioară). (Notă: Camerele pentru Windows Phone 7 și iPhone nu sunt disponibile în toate țările și regiunile.)

  • Invitațiile de participare la o cameră sunt trimise prin mesaje text, așadar operatorul dumneavoastră de telefonie mobilă este posibil să vă taxeze pentru acest serviciu. Când toată lumea se află în cameră, puteți vorbi pe chat și partaja elemente folosind o simplă conexiune de date. Dacă aveți o conexiune de date de rețea celulară, abonamentul de date pe care-l aveți stabilește cât de mult plătiți pentru datele pe care le folosiți. Acest abonament face parte din acordul de servicii semnat cu operatorul de telefonie mobilă. Conectarea la o rețea Wi-Fi poate ajuta la reducerea utilizării datelor de rețea celulară.

  • Nu puteți adăuga un calendar existent la cameră. Cu toate acestea, puteți simplifica tranziția la noul dumneavoastră calendar din cameră folosind Outlook pe computer pentru a copia rezervări (inclusiv rezervări recurente) din vechiul calendar în cel nou.

    Pentru aceasta va trebui să adăugați contul Microsoft la Outlook 2013. (Dacă cele două calendare se găsesc în două conturi Microsoft diferite, le puteți adăuga pe ambele și puteți copia rezervări între ele). Atunci când ați terminat, accesați vizualizarea Calendar din Outlook și bifați casetele de selectare pentru a afișa cele două calendare cu care doriți să lucrați. Apoi glisați și fixați rezervările dorite din calendarul existent în calendarul camerei dumneavoastră.

    Folosiți Outlook 2010? Aflați cum să adăugați un cont Microsoft

  • Este posibil să fie nevoie să eliminați membrii care au această problemă și să-i reinvitați în cameră. Pentru a afla cum, consultați Utilizarea camerelor și a grupurilor. Problema este posibil să fie determinată și de un cont Microsoft care are nevoie de atenția dumneavoastră. Conectați-vă pe account.live.com pentru a vedea dacă sunt probleme cu contul respectiv.

Spuneți-ne care este opinia dumneavoastră