Preview for Developers

Preview for Developers
Gratis
115 recensies
Door te installeren gaat u akkoord met de Gebruiksrechtovereenkomst en andere voorwaarden

Meer van Microsoft Corporation

Downloadgrootte

< 1 MB

Laatst bijgewerkt

12-2-2014

Versie

1.1.0.0

Werkt met

  • Windows Phone 8.1
  • Windows Phone 8

App vereist

  • gegevensservices
  • webbrowsercomponent
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)
Wat is dit?

Ondersteunde talen (2)

English (United States) 中文(简体)
talen weergeven
Now registered Windows Phone developers can receive pre-release OS updates on their dev phone, directly from Microsoft! You can use this app to opt-in your phone to receive early Windows Phone updates before they are generally available, enabling you to run and test your app on real hardware running the latest OS before your customers. 
 
IMPORTANT REQUIREMENTS AND NOTES:
•         You must meet one of the following three requirements: (a) have an active Windows Phone Dev Center account; (b) have an active App Studio account; OR (c) be running a registered developer device (‘dev unlocked’ phone)
•         Updates will only include the Microsoft update, and not additional OEM drivers/firmware
•         To ensure the best experience, your device must be running the latest OS release (currently 8.0.10322.71) or greater to receive early updates via this program
•         You will be required to accept additional terms & conditions within the app prior to opt-in
•         You CANNOT REVERT to a prior OS version once you have taken an update via this program
 
Key features:
•         Access to latest pre-release Windows Phone updates
•         Ability to opt-out of pre-releases and only receive production Windows Phone updates
details weergeven

Recensies

  • door Brian 20-11-2014
    (Getest op HTC 8X) Werkt goed! Ook de laatste update werkt sneller! Ik ben benieuwd naar Windows Phone 10 die uitkomt voor Windows Phone 8 (begin 2015). Wij kunnen hem al eerder door de béta updates :) Ga zo door!
  • door Louis 6-10-2014
    Het was leuk maar ik ben ermee gestopt. De nokia 925 "hing" vaak en deed dan een half uur niets!!! Ik wacht voortaan op bugvrije software.
  • door Rob 25-9-2014
    Perfect. Period.
  • door Cheese 22-9-2014
    Lumia 1520: Beeld valt héél af en toe weg, wi-fi signaal is zwakker geworden, letters en software iconen (en tekens) kleiner geworden (is niet in te stellen), op m'n oude 920 is de Nokia camera uitgebreider (met burst modus>op 1520 niet) Drop down menu erg handig, swipe toetsenbord erg handig (maar moet de bril weer op vanwege de kleinere letters en cijfers) Software en toestel lijken nóg sneller te lopen dan dat het al ging. Meer updates gewenst. 22-09-2014 De laatste update is alweer een tijdje geleden. (software versie ; 8.10.14157.200) Nieuwe issues: Batterij wordt zeik heet. De batterij wordt door één of ander programmaatje leeg gezogen (jammer de 1520 heeft een 3400mAH Batt) Dus elke dag weer standaard aan de oplapper. Mix Radio is niet uit te zetten (ik weet iig niet hoe) Achtergrond taken in de oude software beter te controleren en besturen. Datum en tijd van de leg als de accu helemaal is leeg geweest, dus weer opnieuw instellen. Aan de letter groote is niets gedaan helaas. Meer updates plz.
  • door Timur 17-9-2014
    Ik heb een Huawei Ascend W2 en het werkt niet.
  • door Gijs 11-9-2014
    Super dat je desgewenst kan meelopen met de laatste wijzigingen voordat deze officieel vrijgegeven zijn.
  • door Nisrine 6-8-2014
    Top
  • door hans 5-8-2014
    HEEL GOEIE APP WINDOWS PHONE 8.1 WERKT GEWOON BIJ MIJ MAAR OP MN HUAWEI W1 KAN K NIET MET SD KAART DOEN HEEFT IEMAND ER OOK PROBLEMEN MEE?!?!?!
  • door suhail 1-8-2014
    Free windows 8.1 great maar ik je krijgt geen cortado omdat dat alleen in Amerika alleen mogelijk is
  • door beautygames 23-7-2014
    Ik snap de app niet. Ik moet me aanmelden via mijn mail, en dan word de app gesloten.

Verwante apps

Calendar + Pro Calendar + Pro
Beoordelingen: 3
€ 1,49
Volume Volume
Beoordelingen: 162
Gratis
OneStart OneStart
Beoordelingen: 8
Gratis
车标大全 车标大全
Geen recensies
Gratis
快捷磁贴 快捷磁贴
Geen recensies
Gratis
短信大全 短信大全
Geen recensies
Gratis
快捷助手 快捷助手
Geen recensies
Gratis
CoinView Pro CoinView Pro
Geen recensies
Gratis