Preview for Developers

Preview for Developers
Gratis
121 recensies
Door te installeren gaat u akkoord met de Gebruiksrechtovereenkomst en andere voorwaarden

Meer van Microsoft Corporation

Downloadgrootte

< 1 MB

Laatst bijgewerkt

12-2-2014

Versie

1.1.0.0

Werkt met

  • Windows Phone 8.1
  • Windows Phone 8

App vereist

  • gegevensservices
  • webbrowsercomponent
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)
Wat is dit?

Ondersteunde talen (2)

English (United States) 中文(简体)
talen weergeven
Now registered Windows Phone developers can receive pre-release OS updates on their dev phone, directly from Microsoft! You can use this app to opt-in your phone to receive early Windows Phone updates before they are generally available, enabling you to run and test your app on real hardware running the latest OS before your customers. 
 
IMPORTANT REQUIREMENTS AND NOTES:
•         You must meet one of the following three requirements: (a) have an active Windows Phone Dev Center account; (b) have an active App Studio account; OR (c) be running a registered developer device (‘dev unlocked’ phone)
•         Updates will only include the Microsoft update, and not additional OEM drivers/firmware
•         To ensure the best experience, your device must be running the latest OS release (currently 8.0.10322.71) or greater to receive early updates via this program
•         You will be required to accept additional terms & conditions within the app prior to opt-in
•         You CANNOT REVERT to a prior OS version once you have taken an update via this program
 
Key features:
•         Access to latest pre-release Windows Phone updates
•         Ability to opt-out of pre-releases and only receive production Windows Phone updates
details weergeven

Recensies

  • door Indy 13-12-2014
    Wanneer komt Windows 10?
  • door richard 11-12-2014
    Wie helpt me? Heb telefoon geupdated en zit nu nog gwn in Windows 8.0.5..... Heb geprobeerd nog een update te doen maar gaf aan dat hij was bijgewerkt. Wat doe ik verkeerd?? Help me plss
  • door Baramij 11-12-2014
    System keeps crashing
  • door Elias 3-12-2014
    Dit +HTC 8X = wp 8.1 = awesome heel fijn om hiermee Windows Phone 8.1 te kunnen hebben :D, het updaten ging makkelijk en het swipe typen werkt mega goed, geen toetsen borden van derden in de vorm van apps nodig, zeer fijne ervaring. Werkt in mijn geval ZEER goed met de HTC 8X. Eerst ging de batterij minder lang mee, sinds ik de laatste update heb geïnstalleerd is dat ook verbeterd, ik kom een hele dag met 1 keer laden meestal wel op als ik heb veel gebruik maar dat was ook zonder 8.1 conclusie INSTALLEREN DIE ZOOI :D:D:D:D:D:D:D:D
  • door Vester 27-11-2014
    Kan iemand mij vertellen of de updates helemaal goed werken voor htc 8x?
  • door Brian 20-11-2014
    (Getest op HTC 8X) Werkt goed! Ook de laatste update werkt sneller! Ik ben benieuwd naar Windows Phone 10 die uitkomt voor Windows Phone 8 (begin 2015). Wij kunnen hem al eerder door de béta updates :) Ga zo door!
  • door Louis 6-10-2014
    Het was leuk maar ik ben ermee gestopt. De nokia 925 "hing" vaak en deed dan een half uur niets!!! Ik wacht voortaan op bugvrije software.
  • door Rob 25-9-2014
    Perfect. Period.
  • door Cheese 22-9-2014
    Lumia 1520: Beeld valt héél af en toe weg, wi-fi signaal is zwakker geworden, letters en software iconen (en tekens) kleiner geworden (is niet in te stellen), op m'n oude 920 is de Nokia camera uitgebreider (met burst modus>op 1520 niet) Drop down menu erg handig, swipe toetsenbord erg handig (maar moet de bril weer op vanwege de kleinere letters en cijfers) Software en toestel lijken nóg sneller te lopen dan dat het al ging. Meer updates gewenst. 22-09-2014 De laatste update is alweer een tijdje geleden. (software versie ; 8.10.14157.200) Nieuwe issues: Batterij wordt zeik heet. De batterij wordt door één of ander programmaatje leeg gezogen (jammer de 1520 heeft een 3400mAH Batt) Dus elke dag weer standaard aan de oplapper. Mix Radio is niet uit te zetten (ik weet iig niet hoe) Achtergrond taken in de oude software beter te controleren en besturen. Datum en tijd van de leg als de accu helemaal is leeg geweest, dus weer opnieuw instellen. Aan de letter groote is niets gedaan helaas. Meer updates plz.
  • door Timur 17-9-2014
    Ik heb een Huawei Ascend W2 en het werkt niet.