Preview for Developers

Preview for Developers
Gratis
129 recensies
Door te installeren gaat u akkoord met de Gebruiksrechtovereenkomst en andere voorwaarden

Meer van Microsoft Corporation

Downloadgrootte

< 1 MB

Laatst bijgewerkt

12-2-2014

Versie

1.1.0.0

Werkt met

  • Windows Phone 8.1
  • Windows Phone 8

App vereist

  • gegevensservices
  • webbrowsercomponent
  • HD720P (720x1280)
  • WVGA (480x800)
  • WXGA (768x1280)
Wat is dit?

Ondersteunde talen (2)

English (United States) 中文(简体)
talen weergeven
Now registered Windows Phone developers can receive pre-release OS updates on their dev phone, directly from Microsoft! You can use this app to opt-in your phone to receive early Windows Phone updates before they are generally available, enabling you to run and test your app on real hardware running the latest OS before your customers. 
 
IMPORTANT REQUIREMENTS AND NOTES:
•         You must meet one of the following three requirements: (a) have an active Windows Phone Dev Center account; (b) have an active App Studio account; OR (c) be running a registered developer device (‘dev unlocked’ phone)
•         Updates will only include the Microsoft update, and not additional OEM drivers/firmware
•         To ensure the best experience, your device must be running the latest OS release (currently 8.0.10322.71) or greater to receive early updates via this program
•         You will be required to accept additional terms & conditions within the app prior to opt-in
•         You CANNOT REVERT to a prior OS version once you have taken an update via this program
 
Key features:
•         Access to latest pre-release Windows Phone updates
•         Ability to opt-out of pre-releases and only receive production Windows Phone updates
details weergeven

Recensies

  • door Niels 3-5-2015
    "Theo" de huawei ascend W1 heeft wel die update (andere telefoon van mij, m'n oude) alleen wilt die niet veder updaten van de preview 8.1 naar officiële 8.1 & dus veder naar 10 gaat niet lukken...
  • door Robbin 28-2-2015
    goeden app maar ik twijfel of ik hem zal installeren want voor het zelfde geld krijg ik dan geen update naar de echte versie van windows 10
  • door Dennis 28-1-2015
    Can't wait for Windows Phone 10!
  • door remco en freek account 27-1-2015
    Stom app heel slecht
  • door Theo 21-1-2015
    HUawei w1-u00 krijg geen win 8.1 preview binnen,helemaal geen updates,wat gaat fout?
  • door Koen 23-12-2014
    Werkt prima met de HTC 8s: terug naar fabrieksinstellingen onder wp 8.0. Developer preview installeren en dan dient na een paar voorbereidende updates 8.1 zich al aan. De installatie van wp 8.1 duurde ongeveer 35 minuten. Het werkt prima met de 8S en het is dan ook onduidelijk waarom HTC de normale upgrade naar 8.1 obstrueert.
  • door Indy 13-12-2014
    Wanneer komt Windows 10?
  • door richard 11-12-2014
    Wie helpt me? Heb telefoon geupdated en zit nu nog gwn in Windows 8.0.5..... Heb geprobeerd nog een update te doen maar gaf aan dat hij was bijgewerkt. Wat doe ik verkeerd?? Help me plss
  • door Baramij 11-12-2014
    System keeps crashing
  • door Elias 3-12-2014
    Dit +HTC 8X = wp 8.1 = awesome heel fijn om hiermee Windows Phone 8.1 te kunnen hebben :D, het updaten ging makkelijk en het swipe typen werkt mega goed, geen toetsen borden van derden in de vorm van apps nodig, zeer fijne ervaring. Werkt in mijn geval ZEER goed met de HTC 8X. Eerst ging de batterij minder lang mee, sinds ik de laatste update heb geïnstalleerd is dat ook verbeterd, ik kom een hele dag met 1 keer laden meestal wel op als ik heb veel gebruik maar dat was ook zonder 8.1 conclusie INSTALLEREN DIE ZOOI :D:D:D:D:D:D:D:D