Personen

Veelgestelde vragen over kamers en groepen

  • Een kamer is een gedeelde plek op uw telefoon met eigen notities, een eigen agenda en fotoalbum en een eigen mogelijkheid voor het chatten in een groep. De mensen die u uitnodigt voor de kamer, ontvangen de uitnodiging per sms. U kunt ook deelnemen aan een kamer die door iemand anders is gemaakt op zijn of haar Windows Phone. De kamer wordt ingesteld op de telefoon van elk lid dat de uitnodiging accepteert. Hierdoor kan iedereen in de kamer de inhoud bekijken en wijzigen.

    Een groep is beperkt tot uw telefoon en Microsoft-account. U hoeft dus geen personen uit te nodigen als u deze wilt toevoegen. Via een groep kunt u updates van sociale netwerken van de leden bekijken en kunt u ook sms-, chat- of e-mailberichten aan de hele groep verzenden.

  • De andere leden van een kamer die u maakt of waaraan u deelneemt, zien alleen de chatberichten, agenda-items, foto's en notities die u in die kamer deelt. Uw persoonlijke berichten, agenda's, foto's en notities zijn niet toegankelijk. Raadpleeg de Privacyverklaring voor Windows Phone 8,1 voor meer informatie.

  • Als u een kamer instelt en anderen ervoor uitnodigt, of als u deelneemt aan de kamer van iemand anders, wordt u automatisch via Messenger bevriend met de andere leden, zodat u met hen kunt chatten in de kamer. Als iemand anders later lid wordt, wordt u automatisch ook een Messenger-vriend van diegene.

    Als u een kamer verlaat of verwijdert, of als u iemand verwijdert uit een kamer waarvan u de eigenaar bent, blijft u via Messenger bevriend tenzij u het contact ontvriendt in Messenger. U kunt dit doen door het contact te verwijderen van uw telefoon. Raadpleeg de Privacyverklaring voor Windows Phone 8.1 voor meer informatie.

  • U kunt de sociaalnetwerkupdates in een kamer bekijken door naar Leden te gaan en te tikken op Nieuw. Als deze optie niet worden weergegeven, bent u in de sociale netwerken op uw telefoon mogelijk met geen enkel lid uit de kamer bevriend.

    Als u in een sociaal netwerk op uw telefoon bevriend bent met een ander lid uit de kamer, maar de updates van diegene zijn niet zichtbaar in de kamer, moet u het visitekaartje van die persoon voor het sociale netwerk mogelijk koppelen aan het visitekaartje waarmee u de persoon hebt uitgenodigd voor de kamer. Hiervoor gaat u naar Personen Tegel Personen > Contacten, tikt u op het contact en tikt u op Koppelen Pictogram Koppelen.

  • Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Mogelijk is er een tijdelijk probleem met de service Kamers of bent u niet verbonden met internet. Als dat het geval is, kunt u later lid worden van de kamer, of wanneer u een betere dataverbinding hebt. Als het probleem zich blijft voordoen, is er mogelijk een probleem met uw Microsoft-account. Meld u aan bij account.live.com om te kijken of er problemen zijn met uw account.

  • Dit kan een tijdelijk probleem zijn terwijl uw kamer wordt gesynchroniseerd. In dit geval werkt de tegel weer normaal wanneer de synchronisatie is voltooid. Als het probleem zich blijft voordoen, hebt u het contact mogelijk verwijderd uit uw telefoon of ontvriend in Messenger. In dit geval moet u de persoon opnieuw uitnodigen voor uw kamer.

  • Op uw telefoon kunt u vijf kamers met elk tien leden instellen. Er geldt geen limiet voor het aantal groepen dat u op uw telefoon kunt instellen, maar een groep kan maximaal 25 leden hebben.

  • Tik op het startscherm Knop Start op Berichten Tegel Berichten. De sms-uitnodigingen die u al hebt verzonden, staan in de lijst met berichten.

  • Nee. Uitnodigingen voor kamers worden verzonden per sms. Voor elk contact dat u uitnodigt, moet dus een nummer van een mobiele telefoon worden vermeld.

  • Als u de uitnodiging voor een kamer aan een contact verzendt dat geen sms-berichten kan ontvangen, wordt deze uitnodiging niet op de telefoon ontvangen. U kunt de uitnodiging echter via e-mail doorsturen door de volgende stappen uit te voeren:

    1. Verzend de uitnodiging voor een kamer op de gebruikelijke manier naar het mobiele telefoonnummer van uw contact. (Raadpleeg Kamers en groepen gebruiken om te lezen hoe u dit moet doen.)

    2. Tik in de lijst met apps op Berichten Tegel Berichten. Tik de naam van het contact in de lijst met conversaties in Berichten.

    3. Tik op het bericht waarin staat 'We've sent your contact a 'join' link' (We hebben uw contact een koppeling voor deelname gestuurd) en tik vervolgens op Kopiëren.

    4. Plak deze tekst in een e-mailbericht en verzend deze naar het e-mailadres van uw contact. Wanneer uw contact de koppeling op de telefoon opent, ziet deze de instructies voor het lid worden van de kamer.

  • Als u een kamer verwijdert, wordt deze uit de telefoon van elk lid verwijderd. Het fotoalbum, de notities en de agenda van die kamer worden verwijderd zowel uit ieders telefoon als uit OneDrive (voorheen SkyDrive). (Leden met Windows Phone 8 kunnen nog steeds een alleen-lezen versie van eerdere chatsessies bekijken in de app Berichten op hun telefoon.)

    Als u een lid uit uw kamer verwijdert, wordt de kamer uit zijn of haar telefoon verwijderd en heeft diegene geen toegang meer tot de gedeelde inhoud. (Leden met Windows Phone 8 kunnen nog steeds een alleen-lezen versie van eerdere chatsessies bekijken in de app Berichten op hun telefoon.)

  • Personen met een Windows Phone 7 of een iPhone kunnen deelnemen aan uw kamer, maar de mogelijkheden zijn iets anders. Die personen kunnen de gedeelde agenda op hun telefoon instellen en gebruiken, maar chatten in een groep is alleen beschikbaar in Windows Phone 8 of later (en de andere onderdelen werken optimaal in Windows Phone 8 of later). (Opmerking: voor Windows Phone 7 en iPhone zijn kamers niet in alle landen en regio's beschikbaar.)

  • Uitnodigingen voor kamers worden verzonden per sms. Uw mobiele provider brengt mogelijk kosten in rekening voor deze service. Wanneer iedereen in de kamer aanwezig is, kunt u chatten en delen via een dataverbinding. Als u een mobiele dataverbinding hebt, is het bedrag dat u voor de gebruikte gegevens betaalt afhankelijk van uw abonnement. Dit abonnement is onderdeel van de serviceovereenkomst met uw mobiele provider. Door verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk kunt u het dataverbruik op uw mobiele telefoon beperken.

  • U kunt geen bestaande agenda's toevoegen aan een kamer. U kunt echter de overstap naar uw nieuwe agenda voor de kamer wel gemakkelijker maken door Outlook op uw computer te gebruiken om afspraken (inclusief terugkerende afspraken) te kopiëren van de oude agenda naar de nieuwe.

    Hiervoor moet u uw Microsoft-account toevoegen aan Outlook 2013. (Als de twee agenda's zich in twee verschillende Microsoft-accounts bevinden, kunt u ze allebei toevoegen en afspraken van de ene agenda naar de andere kopiëren.) Wanneer u dit hebt gedaan, gaat u naar de weergave Agenda in Outlook en schakelt u de selectievakjes in om de twee agenda's weer te geven die u wilt gebruiken. Vervolgens kunt u eenvoudig de gewenste afspraken slepen vanuit uw bestaande agenda naar de agenda van de kamer.

    Gebruikt u Outlook 2010? Meer informatie over het toevoegen van een Microsoft-account

  • Mogelijk moet u het lid of de leden met het probleem verwijderen en vervolgens opnieuw uitnodigen voor de kamer. Zie Kamers en groepen gebruiken voor meer informatie. Mogelijk wordt het probleem veroorzaakt door een Microsoft-account dat aandacht nodig heeft. Meld u aan bij account.live.com om te kijken of er problemen zijn met het account dat het probleem ondervindt.

Laat ons weten wat u vindt