Office Mobile

Работете со него

Windows Phone содржи бесплатни мобилни верзии од сите ваши омилени апликации на Office, за да можете да ги завршите работите, во секое време и насекаде.

Карактеристики

 • Word Mobile
  Word Mobile

  Word на вашиот телефон! Сега со читање на цел екран и документи коишто продолжуваат точно каде што сте застанале.

 • Excel Mobile
  Excel Mobile

  Работните листови, графиконите, табелите и формулите работат како што очекувате. Внесувајте броеви и текст, уредувајте ќелии и додавајте коментари.

 • OneNote Mobile
  OneNote Mobile

  Запишете ги вашите сјајни идеи, планирајте патување или ажурирајте го списокот за намирници. Можете дури и да снимите белешка со говор.

 • PowerPoint Mobile
  PowerPoint Mobile

  Ставете ги презентациите во џебот. Сега, слајдовите и белешките се појавуваат на истиот екран за да можете набрзина да ги прегледате.

 • SharePoint Workspace Mobile
  SharePoint Workspace Mobile

  Ако користите Office 365, можете да гледате датотеки на SharePoint на телефонот од секаде, дури и кога не сте на корпоративната мрежа.

 • SkyDrive
  SkyDrive

  Зачувајте секакви датотеки и документи на SkyDrive и пристапувајте до нив преку телефонот или од веб на кој било компјутер.